L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 21 d’octubre del 2014

L'Ajuntament de Tavernes rehabilitarà quatre habitatges per cedir-les a veïns necessitats


L'alcalde, Jordi Joan, ha firmat ja la resolució d'acceptació de les quatre vivendes, que són propietat de la Generalitat, però que haurà de rehabilitar per a destinar-los a usos socials.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, de Compromís, ha informat de la firma de la resolució que facilita a l'Ajuntament disposar de quatre vivendes en els carrers Simat i Benifairó, dues en cadascú, per a cedir-les a famílies necessitades. Les vivendes són propietat de la Generalitat i l'Ajuntament "les rehabilitarà i posarà a disposició de les famílies que mes ho necessiten després d'una baremació entre els aspirants".

Jordi Joan ha indicat al respecte que "continuem treballant per facilitar una llar als nostre veïns. Aquestes quatre cases no solucionarà el problema de l'habitatge que tenim a Tavernes, però tota acció és important. És clar que tota pedra fa paret, però també els veïns han de saber que continuem assumint competències que no són de l'Ajuntament, sinó de la Generalitat, i ho fem amb la voluntat de millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes".

L'ajuntament de Tavernes dedicarà una inversió de 10.000 euros per a les despeses dels treballs de rehabilitació, quantitat que ja va ser consignada en el pressupost municipal del 20014. El plenari del passat agost va acordar sol·licitar a la Generalitat l'ús de quatre immobles i facultar a l'alcalde per acceptar la cessió si era atorgada, cosa que així ha ocorregut.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I més que n'hi havien i que n'hi han buides. I tres anys i mig per a que s'enterara l'Ajuntament. Per una hora extra més entre tantes haveren pogut fer la seua feina quan tocava i no ara a final de legislatura. Però va,encara que siga en any electoral,benvingudes siguen les cases.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Això no és aixina i vosté ho sap. La propietària és la Generalitat, no és l'Ajuntament.

I l'Ajuntament s'adhreix als convenis i programes que fa la Generalitat tal com ha anat convocant-los (En aquest cas suposem que sera el programa de vivendes socials en lloguer).

És la Generalitat que cedeix les vivendes tal com li ve de gust.

I si ara l'Ajuntament accepta quatre vivendes és perquè la Generalitat li'n cedeix quatre vivendes i no li'n dona més.

No és qüestio de fa tres anys, o sis o un més. Simplement és quan la Generalitat ho decideix.

L'Ajuntament en este cas només fa reesoldre-li problemes a la Generalitat que per l'ama hauria de rehabilitat i condicionar les vivendes.

Anònim ha dit...

Ara la Cotorra publica documents interns de l'Ajuntament? I això que dieu no tindre fil directe amb el govern ni el Sr. Alcalde... No ho sap ni el regidor del departament ni es publica en la web oficial de l'Ajuntament i si està ací. D'acord que ja esteu en època electoral,però deurieu cuidar una mica les formes,més que res per la imatge del blog i el Bloc.

La Cotorra de la Vall ha dit...

¿Per que no parla vosté del que sàpiga?
Eixe document ens arriba dins d'una nota de premsa suposem que igualment que li haurà arribat a altres mitjans.