L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 30 d’octubre del 2014

L'Ajuntament de Gandia demana disculpes per la mala organització del Triatló Full ICAN que va afectar a Xeraco, Tavernes i Cullera.



L'Ajuntament de Gandia, a través del director municipal d'Esports, Marcos Estruch, va assumir ahir tota la responsabilitat en l'organització i problemes haguts en la celebració del Triatlón Full ICAN del diumenge passat.

Estruch va demanar disculpes per tot el que es va fer malament i segons publica el diari Levante-EMV va admetre que "hi ha coses a millorar" en referència a "les queixes dels veïns i de les institucions de Xeraco, Tavernes y Cullera", les poblacions més afectades "per la mala o nul·la senyalització de l'itinerari de la cursa de ciclisme del triatló i que va causar retencions de trànsit i que els veïns no pogueren accedir a la platja en estar tallada la circulació en trams de la Nazaret-Oliva".  

L'ajuntament de Gandia ha pagat 35.000 euros a l'empresa ICAN per celebrar aquesta prova.  Al respecte dels diners pagats Estruch ha remarcat que "els 35.000 euros no son una despesa sinó una inversió" pels beneficis que aporta a la ciutat.

Saber la quantitat que costa el Triatlo Full ICAN, 35.00 euros per a una prova d'un dia amb 371 inscrits, ens ha fet recordar el Festivern i sobre tot la gran diferencia de cost perquè l'event de Tavernes no arriba a la quarta part, dura pràcticament tres dies i hi participen sobre les 9.000 persones.

Els càlculs de l'Ajuntament, una mitjana de 50 euros de despesa per persona durant l'event, implica un impacte econòmic sobre els 450.000 euros per a la ciutat, sense comptar amb la propaganda mediàtica, publicitat del poble en les xarxes i revistes, etc. etc.

I després hi ha gent - els de sempre- que malparla del Festivern!!!