L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 9 d’octubre del 2014

La falla Passeig, guanyadora del concurs de paelles del 9 d'Octubre.



Falla Passeig, 1r premi
Robert Pons, millor davantal

 La falla Passeig (paella nº 2) es va alçar com a guanyadora del concurs de paelles nocturn que ahir per la nit tenía lloc en el Pavelló d'Usos Múltiples organitzat per la Junta Local i les falles i rebia la quantitat de 60 euros. El segon preemi va ser per la paella nº 12, de la falla La Via amb 40 euros i el tercer per a la paella nº 8 de la falla Cambro, amb 20 euros. El premi al davantal més lluïdor va ser per a Robert Pons de la falla La Via.

La fallera major i el president de la Federació




Sobre les 300 persones van participar en un acte festiu que vol ser el punt d'arrancada de les falles 2015 amb un bon ambient, molta germanor i 16 paelles en concurs més la corresponent a la Federació de Falles Junta Local. No cal ni dir que l'acte va comptar amb la presència de la fallera major, Empar Maians, el president de la Federació, Ximo Felis i falleres majors i de la cort d'honor.
-