L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 28 d’octubre del 2014

Finalitzen les obres de rehabilitació del quiosquet de la placeta del Tio Julio.


 L'Ajuntament de Tavernes ha donat com acabades les obres de rehabilitació del quiosquet de la Placeta del Tio Julio en el carrer Calvari executades a través de la regidoria de Contractació i Obres.  La regidora de Compromís, Llum Sansaloni, responsable de l'àrea ha invertit 3.000 euros en unes obres que permetran la pròxima adjudicació i posada en funcionament del quiosquet.

La rehabilitació del quiosquet no havia estat contemplada dins de les obres de remodelació i millora total de la Placeta del Tio Julio, que es van dur a cap amb una subvenció de Diputació, però des del primer moment la regidoria de Contractació i Obres va informar de l'actuació a banda per rehabilitar-lo. Les obres han servit per a col·locar el pis del terra, fer l'emmanisat de totes les parets i condicionar els serveis higiènics i preses de llum i aigua.
 

A partir d'ara s'han de fer públiques les bases d'adjudicació perquè els interessats presenten ofertes i "es puga dedicar a usos que li són propis sense oblidar la possibilitat d'un servei de begudes per a les mares i xiquets i així facilitar la reunió de la gent de la barriada, sobre tot a la vesprada, a l'hora del berenar i dels jocs dels xiquets" com va indicar en el seu moment la regidora de Contractació i Obres Llum Sansaloni.
-