L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 21 d’octubre del 2014

Enric Morera de Compromís: "La F1 ens ha costat molts diners i volem saber totes les dades en que s'han gastat els diners públics".



El fet que la fiscalia investigue els viatges de l'expresident Francisco Camps a Londres amb motiu de la Formula 1 "demostren que les coses no s’han fet bé, que s’han malbaratat molts diners públics d’una forma opaca i cal delimitar les responsabilitats" segons ha manifestat el síndic de Compromís, Enric Morera.

Morera ha recordat que “Francisco Camps va dir que no costaria ni un euro la Fórmula 1 i estem veient que ha estat molt cara, caríssima. Compromís vol saber tots els números, totes les dades, en què s’han gastat els diners públics Francisco Camps i Rita Barberà. Volem transparència, volem rigor i que se sàpiga on van a parar els diners públics valencians”.

Compromís ha recordat que el PPCV ha vetat en moltes ocasions en Les Corts Valencianes una comissió d’investigació sobre la Fórmula 1. Morera ha afirmat que “si les investigacions continuen i hi ha indicis de delicte en les actuacions de Camps, no hi ha dubte que els diputats que han vetat les comissions d’investigació seran còmplices del saqueig efectuat per la Fórmula 1 a les arques públiques valencianes”.
Home,  Enric Morera, no anava mal encaminat el paio "dels trajes" quan va dir: "no ens costarà un euro". Ell volia dir que no els costaria a ells, perquè als valencians i valencianes ens està costant fins allò que no tenim!

¿Vols saber que ens ha costat als valencians la F1? Clica ací damunt.
-