L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 27 d’octubre del 2014

Els comerços i la Regidoria de Foment de Tavernes aposten per la targeta comercial Valldigna Vip



Els comerciants de Tavernes amb la col·laboració de la Regidoria de Foment, que dirigeix Josep Llàcer, de Compromís, han llançat la targeta comercial "Valldigna Vip", una iniciativa amb l'objectiu de potenciar les compres als comerços locals amb les mateixes eines que usen les grans superfícies comercials per a fidelitzar els clients i incrementar les vendes.

El resultat ha estat molt bo, atés el poc temps que fa que s’ha posat en funcionament i són ja vora 600 els veïns que l'han sol·licitada i més de 200 el que l'han feta servir, amb unes compres per valor d'uns 14.000 euros.

Josep Llàcer ha assenyalat que "des de l'Ajuntament de Tavernes donem suport a totes les iniciatives per a fomentar el comerç local. Seguirem fent campanyes i activitats de promoció del comerç de Tavernes i recordant als nostres veïns que comprar en els comerços de la ciutat és la millor opció per a fer poble".

Els comerços fan un gran esforç personal i econòmic per fomentar el comerç i l’economia local en aplicar descomptes i promocions especials en plena temporada i anticipant-se a les rebaixes, tot amb una clara vocació d'ajudar els veïns quan la gran majoria de les famílies ho necessita.

La targeta "Valldigna Vip" no és una targeta de pagament ni de crèdit. Els titulars gaudeixen d'avantatges exclusius, és totalment gratuïta, sense quotes ni despeses de manteniment, ni cap cost per utilitzar-la; es pot fer servir indistintament en qualsevol dels comerços que en disposen.

Amb la targeta Valldigna Vip, com més compres en els comerços adherits de la Valldigna més guanyes/estalvies, sense fer res, solament les compres habituals. I, a més a més, utilitzant-la s’està contribuint a fomentar el comerç i l’economia local” ha comentat el promotor, Raül Gil.

En estos moments són 16 els comerços adherits que podem augmentar atés la bona acceptació entre els veïns de la Valldigna.

Els comerços on actualment es pot aconseguir i fer servir la targeta són: César Esports, Bambolina, Clínica J.J. Boscà, Clínica Dental Beta, Mollaro Moda, Roba Menuda Mayoral, Felis Indumentària, Dissenys Marga Noguera, Foto Vídeo Ramón, Fajhul's Bosses i Complements, Construccions Emilio Ahulló S.L., Menjars Ca Saoret, Génova Perruquers, Comunica't Valldigna, Òptica Elsa i Centre d'Estètica Espai Únic. 
Segons la nota rebuda del promotor.
-
-