L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 25 de setembre del 2014

Perfecto Benavent: “Línia Verda és un mitjà de col·laboració ciutadana que agilita la resolució dels problemes en el mobiliari urbà”. Un 78% de les incidències informades han estat resoltes de manera ràpida.




El regidor de Compromís i responsable de l’àrea de medi ambient, Perfecto Benavent, ha remarcat que "amb la implantació del servei Línia Verda, els ciutadans i empreses de Tavernes es beneficien d'una millor agilitat en la comunicació de les incidències en el mobiliari urbà i per tant d'una resolució més ràpida". Línia Verda, en paraules del regidor, afavoreix "les bones pràctiques medi ambientals i en conseqüència es un mitjà que ajuda a aconseguir un desenvolupament sostenible".

Perfecto Benavent ha destacat la bona acollida dels ciutadans i el bon ús que en fan d’un servei que es va implantar fa poc més d'un any, essent Tavernes un dels primer municipis en fer-ho. "L'aplicació implica el ciutadà en la consecució d'un municipi més sostenible, facilita en gran manera la gestió diària als responsables municipals, agilita els temps de reacció, i dóna a conéixer situacions de millora que de no ser per la col·laboració ciutadana, l'Ajuntament no en tindria constància".

L'aplicació es pot usar a través de Smartphone o tableta després de la descàrrega gratuïta des de Play Store o APP Store i es de fàcil maneig. "L'usuari tria si planteja una incidència o una consulta. Si selecciona una incidència, per geolocalització l'APP de "Línia Verda" detecta les coordenades on s'ubica. També es pot adjuntar una foto i una breu descripció".



Perfecto Benavent ha confirmat que a Tavernes el tipus d'incidències més habituals són de "Voreres i carrers" seguit de "Neteja", "Mobiliari Urbà" i "Parcs i Jardins". A hores d'ara hi ha comunicades un total de 318 incidències de les quals hi ha solucionades el 78%.  Quan es comunica una incidència, un responsable de l'Ajuntament rep la notificació i s'inicien els tràmits de solució. També el ciutadà coneix en tot moment l'estat en que es troba gràcies a les notificacions que rep en el seu mòbil.
    
Les consultes medi ambientals s'efectuen a través de www.liniaverdatavernes.org i en el termini de 24 hores s'obté la resposta d'un equip d'experts en la matèria. Així mateix, hi ha una ampla informació sobre ordenances, legislació bàsica, notícies mediambientals d'actualitat i events personalitzats sobre Tavernes.

"Línia Verda" ha obtingut el Premi Qualitat 2013 en Desenvolupament Urbà Saludable i Sostenible atorgat per la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables. El premi reconeix les iniciatives que més col·laboren a la millora de l'entorn físic i funcional dels municipis i afavoreixen la qualitat de vida personal, familiar, laboral i socials dels ciutadans.

L'Ajuntament de Tavernes se sent orgullós dels resultats obtinguts fins ara i agraeix la important participació ciutadana que demostra la implicació i interés pel municipi. 
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo utilitze el servei i va prou be.
Que pasa amb el 22% de incidències que no es solucionen?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No hem dit que no se solucionen.

Hem dit textualment: de les quals hi ha solucionades el 78%

Anònim ha dit...

i el temps de resposta? les meues especialment no les solucionen ràpides que digam.

Anònim ha dit...

I noticia també al Levante,després hi ha qui diu que el Bloc està vetat a eixe periòdic.

Anònim ha dit...

Noticia no. Mini noticieta.

Anònim ha dit...

Es pod comunicar que fa molta pudor a asfalt i tenim que estar amb les finestres tancades?

Anònim ha dit...

Sempre negatius, ara dieu del Levante mini-noticieta. No en teniu mai prou,voldríeu allí mega-publi-reportatges amb columnes de deu fotos quasi totes amb l'alcalde com feu per aci. Ni tant ni tan poc,no?