L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 25 de setembre del 2014

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: El vuité manament



Però ¿va haver una primera jornada de portes obertes per visitar l'Escola Infantil Municipal Víctor Calatayud? ¿Com pot tindre èxit o fracàs una activitat que no s'ha programat i, per tant, mai s'ha fet?

Són preguntes que ens vénen quan avui hem llegit en Las Provincias que "El consistorio de Tavernes ha organizado una segunda jornada de puertas abiertas en la Escoleta Víctor Calatayud, después de que la primera convocatoria no tuviera el éxito esperado".

Vaja, vaja, ara resulta que es va fer una jornada de portes obertes i ningú es va assabentar, ningú hi va acudir, ni tan sols els membres del consistori. 
El corresponsal de Las Provincias rellisca ben relliscat amb una informació errònia - no passa res, tot el món es pot confundir- però el que no es pot tolerar és la valoració personal dels fets: "después que la primera convocatoria no tuviera el éxito esperado". Normal. No pot tindre cap èxit una activitat que no s'ha fet, que no ha tingut lloc. ¿On ha preguntat o ha confirmat la informació?

Amb tant senzill com era preguntar on tocava i confirmar les coses al departament que ha determinat la jornada de portes obertes: al gabinet d'Alcaldia.


De vegades sembla ser que després de més de tres anys, encara no s'ha paït la situació derivada del canvi de govern. ¿Serà que es vol fer pagar les anul·lacions de vigilàncies privades -vora mig milió- en la passada legislatura?. Sense entrar en altres detalls de centres juvenils o insercions publicitàries en una ràdio local. 


Esperem es respecte el dret del lector, que paga uns diners per rebre una informació com cal,  veraç, contrastada i des de la imparcialitat. Cal deixar a banda les opcions personals, encara que siga per fer cas del precepte religiós del vuité manament. Per a explicar la realitat de Tavernes des de la visió política dels partits, tenim els blogs locals, que hi ha de tots els colors i de totes les tendències. No ens calen més.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Pot ser que pensen alguns que com que tenim un retor que els dona l'absolució ja és pot pecar i repetir pecat sempre que calgui. Potser, eixos no recorden que per a que hi hagi absolució, ha de haver penediment. Ah, mercaders del temple!

Anònim ha dit...

I això és el que es veu. Perquè encara que no hi ha demostració, tot el món sap qui era l'autor de la immensa majoria de notes de premsa que feia el PP en la passada legislatura.
¿I ara qui les fa?

Anònim ha dit...

Per a explicar la realitat tenim els blogs locals, hi ha de totes les tendències, dius.
Pues el blog del Quadern diu que te raó Las Provincias i que el gabinet de premsa li va enviar invitació a la sessió de portes obertes "fantasma". Vamos, que us torna aixo del huité manament. Deurieu de passar per allí i refer-li, sino amenaça amb publicar proves gràfiques...

La Cotorra de la Vall ha dit...

No anem a entrar en debats estèrils i sense cap trellat per una data.

El dia 15 de setembre sobre les 10 del matí van enviar una nota de premsa on es deia que per a divendres dia 19 se celebraria una jornada de portes obertes.
Hora i mitja més tard, i després d'observar que hi havia una errada en la data, es va enviar una segona nota que demanava disculpes per l'errada i canviava el dia 19 pel 26.

Això va passar 4 dies abans del del dia 19 i en un termini d'hora i mitja. Temps més que suficient per a no alterar cap programació de cap mitjà.

Anònim ha dit...

Mira que us costa dir sempre tota la veritat,sempre a mitges i amagades, i nomes quan es vegueu rodats.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sempre hem dit la veritat. Mai no hem publicat res que fos mentira.

No veiem tan important ni digne d'explicar a ningú que varem rebre una nota el dia 15 amb una data equivocada i que hora i mitja després es va rectificar eixa nota dient que el divendres era de la setmana següent. I damunt que passe 4 dies abans de la primera data.

Quina importancia hi ha d'això rectificat hora i mitja despres i 4 dies abans?

Damunt simplement som transmissors. Es va publicar com tocava i em pau.