L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.176

PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 43.590

dilluns, 29 de setembre de 2014

L'Agència Estatal de Metereologia avisa de la probabilitat de pluges per a demà dimarts i fins divendres.L'Agència Estatal de Metereologia avisa de la possibilitat de pluges i tempestes en tot l'àrea mediterrània. Està previst que demà dimarts els fronts tormentosos s'estenguen per tota la costa mediterrània i s'aconsella a la població que estiga informada de l'evolució de l'oratge.
Aquests primers dies de la setmana tenim aire fred en nivells alts i unit a la massa d'aire mediterrània càlida i amb alt contingut d'humitat afavoreixen les condicions perquè es donen precipitacions intenses, en ocasions amb tempestes. 

Per a demà dimarts s'anuncia la possibilitat de precipitacions fortes en les zones litorals valencianes, i des del dimecres fins divendres es manté la possibilitat de precipitacions intenses i amb tempestes en el País Valencià.

Recomanacions que es fan:

Amb pluges intenses
 
- Si condueix, minore la velocitat, extreme les precaucions i no es detinga en zones que puguen acumular gran quantitats d'aigua. Circule per carreteres principals i autopistes.
- Mire on aparca. L'augment del nivell de les aigües pot danyar els vehicles aparcats en zones inundables i arrossegar-los.

Amb tempestes
- El perill per a les persones és en camp obert. En les ciutats també hi ha perill de caiguda de rajos, per la qual cosa és convenient col·locar-se prop dels edificis per a protegir-se. Si la tempesta li sorprèn en el camp, no córrega i romanga en llocs elevats, com els alts de muntanyes, crestes o divisòries. No es refugie sota els arbres i allunye's de filats i objectes metàl·lics.

Davant risc d'inundació
- Mantinga's informat per la ràdio i altres mitjans de comunicació de les prediccions meteorològiques i de l'estat de la situació.
- Si ha d'evacuar el seu domicili, trasllade els articles essencials als pisos més alts. Tanque les preses principals d'electricitat i gas i seguesca les instruccions de les autoritats.
-