L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 de setembre del 2014

FESTES DEL POBLE 2014: Nit de les paelles

Vistes generals de la zona paellera


Milers i milers de vallers i valleres es reuniren ahir en la zona d'Els Sequers per a celebrar un any més la tradicional nit de les paelles, nit que va estar acompanyada per bon oratge, per les de diversió i les ganes de passar-ho bé dels participants que, com no i majorment, van aprofitar la circumstància que avui és festa local i no calien les preocupacions d'alçar-ce molt d'hora per la feina.
 
El futur de la Nit de les Paelles assegurat amb els joves. Molt bona traça a l'hora de fer la paella
537 tiquets s'havien venut per a les paelles, encara que al final com sol passar tantes no se'n van cuinar, i com exemple tenim el cas de compromís que van agrupar tots els ingredients per a fer només 4 paelles de 30 racions per paella. Així i tot, molta gent, moltes paelles de totes les grandaries i mètodes per elaborar-les i un ambient de germanor molt gran entre la gent.
 
Fi de festa
Una bona organització des de l'Ajuntament en tots els aspecte: no va faltar res de lo fonamental per a la paella ni tampoc ingredients. I com a fi de festa l'actuació de l'orquestra "Límite" que va mesclar cançons de l'epoca dels 60/70 amb altres actuals de manera que tots quedaren contents.

Gent de Compromís
Baldoví comenta amb l'alcalde i el regidor de seguretat
Compromís, com hem dit, va preparar 4 paelles on van menjar 124 persones. La coalició va rebre la visita del diputat nacional Joan Baldovi, el diputat de Corts Valencianes, Josep Maria Pañella, la regidora de Valencia, Consol Castillo, l'ex-secretari general Pere Major, la secretaria comarcal Pepa Izquierdo i regidors i dirigents de Compromís de la comarca. Total recolzament a Jordi Joan i al seu col·lectiu des de les altes instancies de la coalició.