L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.176

PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 43.590

diumenge, 21 de setembre de 2014

FESTES DEL POBLE 2014: Avui partit del Rangers de bàsquet adaptatEl CB Rangers Valencia ofereix als vallers un partit d’exhibició de bàsquet en cadira de rodes, amb l’al·licient que un veí de Simat, Liber Donet, lluirà la samarreta dels Rangers després de temps d’espera i dures sessions d’entrenament. 

El partit serà avui diumenge 21 de setembre, a les 18:30h de la vesprada al pavelló municipal de Tavernes Valldigna, patrocinat per l’Ajuntament de Tavernes, i organitzat per l’Associació Valldigna Accessible amb ajuda del CB de Tavernes. 

El CB Rangers Valencia vol agrair a tots els veïns de la Valldign l’acollida que reben any rere any. En acabar el partit, els xiquets i xiquetes podran emprar les cadires de joc per intentar fer unes cistelles, part més divertida i esperada pels més menuts.
-