L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 23 de setembre del 2014

Extingit el foc encés per un llamp prop de les Foies a Simat

L'incendi ahir pel matí i durant la nit de diumenge des de Tavernes

La forta tronada amb aparell elèctric que va descarregar la nit de diumenge va provocar sobre les 23 hores un incendi que ja està extingit després d’haver cremat unes desenes d’hectàrees de matoll.
Es va donar la casualitat que va parar de ploure i això va permetre que es propagara en una zona de difícil accés, però que les brigades pogueren controlar evitant s’escampara i ja va ser de dia, amb l’ajuda de cinc mitjans aeris es va poder controlar. 
L’incendi es va produir en una zona que es regenerava després del gran incendi del març del 2006, quan van cremar 1.900 hectàrees de monte baix.
-