L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 16 de setembre del 2014

Els estudiants convoquen vaga el dijous dia 18 en protesta per les condiciones de les aules



El Sindicat d’Estudiants ha anunciat una vaga d'estudiants a tot el País Valencià per al dijous 18 de setembre “per exigir a la Consellera d'Educació Mª José Catalá que done solució immediata a les condicions d'estudi que estem patint els estudiants i docents aquests dies o en cas contrari que dimistisca”. 

El passat divendres per la vesprada estudiants de totes les comarques centrals del País Valencià van participar en una assemblea oberta per preparar la vaga i manifestació del proper 18 de setembre. 

Per informar de totes les decisions de l'assemblea i de la jornada de vaga del dia 18 de setembre hi ha convocada una roda de premsa avui dimarts 16 de setembre a les 12 hores als locals sindicals de la Universitat de Valencia, situats a la facultat de Psicologia.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Certs empleats municipals també podríen convocar una vaga per el mateix motiu, ja que a les seves dependencies tampoc hi ha Aire Condicionat, i estan patint els efectes de les altes temperatures durant tot l'estiu.

Anònim ha dit...

Pues en l'horta en fa mes. Ja saps el que pots fer.