L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.219

PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 13.865

dilluns, 22 de setembre de 2014

El PP continua amb les mentires, la manipulació i la difamació


El blog del PP publica una noticia completament falsa i manipuladora. I és que aquest, quan no la saben se la inventen i es queden tan panxos.

El blog es trau de la màniga que cap regidor de Compromís va anar al concurs de grafits i damunt, acusa de no acudir el regidor Llácer del qual diu, com agreujant del fet, que ell ha sigut el creador del concurs. 

Completament fals, manipular i ganes d'enganyar als veïns i veïnes de Tavernes: el regidor Llácer, segons ens ha confirmat el mateix regidor i testimonis presencials, va estar en el lloc amb la seua muller i la seua filla, i van estar amb el jurat, Fabiola la tècnica i Pilar Altur la regidora. Era el moment que començaven a caure gotes per més detall. Per cert que els grafiters no van aparéixer. 

I no tenint-ne prou, tornen a carregar després dient que cap regidor de Compromís havia estat en la mascletada i que nomes hi havien aparegut regidors del PP i PSOE. Completament fals. 

Regidors de Compromís esperant l'inici de la mascletada

I acaben preguntant si sabem on estava l'alcalde ahir pel matí? ¿I vosaltres que es penseu? Clar que ho sabem. Nosaltres solem estar ben informats, fins i tot de temes molt personals, d'exalcaldes del PP inclós, independentment de que com tenim més trellat, som molt prudents.
I sabem que Jordi Joan estava en un acte on, quan el faça el PP, mai no convidarà a Manolo Vidal ni a cap del partit de Tavernes a participar-hi com a ponent perquè no aprofiten.

Agraïm al regidor Llácer les fotos que ens ha enviat i publiquem.  
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En la foto dels regidors no hi ha cap carcasa penjant,sols cordells.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tot el muntatge de carcasses es queda a l'esquerra fora de la imatge. En la foto es veu que es un cantó del muntatge.

Ara com són tan llestos estos de Compromís, igual es van posar d'acord per fer-se la foto molt abans encara que no hi havia res, perquè ja sabien que el PP anava a criticar i així poder mostrar-la.

La foto com hem dit ens l'envia el regidor Llácer i si ell diu que hi van estar en la mascletà, ens ho creguem.