L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 22 de setembre del 2014

El CB Rangers de València ofereix una exhibició de basquet en cadires de rodes


El CB Rangers Valencia com ve essent tradicional des de fa uns anys va oferir als vallers un partit d’exhibició de bàsquet en cadira de rodes. El partit va comptar amb l’al·licient que un veí de Simat, Liber Donet, va debutar en l'equip dels Rangers després de temps d’espera i dures sessions d’entrenament. Així doncs, són dos jugadors de la Valldigna, Jordà i Donet, qui formen part de l'equip.

 
El partit va tindre lloc al pavelló municipal de Tavernes, patrocinat per l’Ajuntament, i organitzat per l’Associació Valldigna Accessible amb l'ajuda del CB de Tavernes.  


Mols afeccionats es donaren cita en les graderies del pavelló municipal per observar les evolucions dels dos equips en la canxa. En acabar el partit, els xiquets i les xiquetes pogueren fer ús de les cadires de rodes per provar a fer alguna cistella i comprovar les característiques del joc en aquesta modalitat.