L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 25 de setembre del 2014

Ahir començaren les tasques de voluntariat a Tavernes




Ahir van començar les tasques de voluntariat a Tavernes, unes tasques que també s'efectuen a Benifairó i Simat amb l'objectiu d'efectuar el control i vigilància dels paratges naturals, dels abocaments incontrolats dels termes municipals així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.en tota la Valldigna.



L'organització corre a càrrec de la Secció del Voluntariat Ambiental del Grup Muntanya Valldigna, que anima a tots els valldignencs a inscriure's i participar en aquest Voluntariat Ambiental. Les inscripcions estan obertes fins el 30 de setembre, i l'activitat es va iniciar ahir i s'allargarà fins el dia 31 d'octubre, amb jornades de vigilància de matí i vesprada, des de les 10.00 hores fins a les 20.00 hores.


Aquesta activitat completa les tasques de prevenció d'incendis forestals dutes a cap al terme de Simat. El Grup Muntanya Valldigna ha agraït la col·laboració de la Regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de Tavernes i a la Mancomunitat de la Valldigna per donar suport a les tasques de voluntariat ambiental.

-Segons la nota del GMV 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...


Algú em podria dur perque la vigilancia del Grup Muntanya Valdigna no es fa en l'estiu com en tots els llocs. No es mes normal en l'estiu, amb mes risc d'incendis que ara en la tardor. Que vigilen si plou?b No sera que en l.estiu estan vigilant alres termes municipals i aixi cobren mes subvencions?. I ja porten dos anys fent el mateix.