L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 15 d’agost del 2014

Tavernes oferirà el dimarts una missa en memòria del missioner Miguel Pajares i li retrà un homenatge el pròxim 17 de setembre, en el concert de corals de Festes Majors.

L'ONG Solidaritat amb el Tercer Món ha informat que aquest pròxim dimarts, en l'església de Santa María de la platja de Tavernes, se celebrarà una missa sufragi en el seu honor i a la qual han estat convidats els membres de València de l'ordre de Sant Joan de Déu, a la qual pertanyia el religiós. La mort per l'Ebola del missioner Miguel Pajares ha estat molt sentida entre el col·lectiu de l'ONG vallera amb la qual mantenia una fluïda relació.

Tavernes, i gràcies a la iniciativa de Solidaritat amb el Tercer Món, l'ONG de Tavernes, retrà un homenatge a la figura del missioner espanyol Miguel Pajares en les pròximes festes majors. L'ONG vallera ha indicat que la idea ha estat ben acollida per l'Ajuntament, i que l'alcalde, Jordi Joan, i el president de la coral de Tavernes, Francesc Boscà, han vist de grat que siga durant el recital de corals, previst per al 17 de setembre, en les festes majors, quan Tavernes reta un darrer homenatge al missioner mort i amb el qual l'ONG ha estat col·laborant els últims 14 anys .

L'ONG solidaritat amb el Tercer Món ha estat una de les entitats que ha estat ajudant des de fa més d'una dècada al missioner, amb aportacions econòmicas i amb medicines i material sanitari a l'Hospital Sant Joseph de Libèria on exercia el religiós. Precisament fa un any, i aprofitant una visita a Espanya per assumpte familiar, Miguel Pajares visitava Tavernes per a conèixer el grup de persones que li ajudaven i als quals només coneixia mitjançant el correu. 

La mort del religiós ha causat consternació en l'ONG de Tavernes. Es considera que després de conèixer la seua infecció per l'Ebola, el Govern havia d'haver actuat amb major rapidesa i haver procedit a la seua evacuació fa uns mesos, quan es va saber de la infecció, i abans d'entrar en un procés quasi irreversible. 
-