L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 5 d’agost del 2014

PLENARI D’AGOST 2014: El consistori vota a Julio Pallás Magraner com a jutge de pau de Tavernes

L'alcalde Jordi Joan fa el recompte dels vots ajudat del secretari accidental Antonio Manuel Juan 


Julio Pallás Magraner, actual jutge de pau de Tavernes i que es presentava a la reelecció, ha obtingut 10 vots del consistori en el plenari d’agost celebrat anit i serà proposat a l'Audiencia Provincial perquè continue com a jutge de pau valler.

Miguel Borràs Adsuara, persona a la que podem veure assiduament present als plenaris, amb 8 vots va ser elegit com a jutge substitut, mentre Vicent Ordiñana Camarena n’obtenia 5. L’elecció de substitut, al contrari que l’elecció de jutge de pau on des del primer moment es veia clar el sentit del vot del consistori, va presentar més "suspens".

La votació va ser en sobre tancat i secreta, de manera individual i amb urna. A destacar que van haver tres paperetes que van votar en blanc tant per l’elecció de jutge com de substitut. Com a dada curiosa indicar que un total de 15 persones van presentar la seua candidatura a jutge de pau, cosa que mai no havia passat.

Julio Pallás, en el centre, enmig de l'alcalde i el cap de la policia local en la passada "baixà"

Resultat de la votació 

Votació per a jutge de pau

Julio Pallás Magraner ..... 10 vots
Pepa Armengol Garcia ...... 1 vot
Maria Gómez Grau ...... 1 vot
Vicent Ordiñana Camarena ..... 1 vot
José Antonio Cremades Talens...... 1 vot
Vots en blanc ...... 3 

Votació per a suplent 

Miguel Borrás Adsuara ..... 8 vots
Vicent Ordiñana Camarena ..... 5 vots
Miguel González Vercher .... 1 vot
Vots en blanc.... 3



Donem l’enhorabona a Julio Pallás i Miguel Borrás per l’elecció i els desitgem sort en el desenvolupament d’aquesta tasca de servei al poble.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Pallars? Crec que a Julio li diuen Pallas

Anònim ha dit...

El cognom del jutge de pau és Pallas, no Pallars, una errata la pot tindre qualsevol.

Indesidenter ha dit...

Sempre he pensat que els regidors estan per a decidir, per a estudiar allò que es millor per a Tavernes i prendre decisions.
El fet que ahir tres regidors defugiren la seua responsabilitat i votaren en blanc, diu ben poc del tarannà i de la consideració que tenen envers alguns assumptes del poble.
No vaig a ser tan badoc i negar que hi ha assumptes que per diversos motius, de vegades, obliguen a no prendre postura i votar en blanc o abstindre's, però habitualment això queda reservat per a temes polítics o de posicionament polític i davant propostes d'altres grups.
En el cas que ens ocupa, estem parlant de 15 persones del poble. I hi hagué tres regidors que no van considerar a cap de les quinze persones que es presentaven dignes per ocupar el càrrec de jutge de pau, cosa amb la qual discrepem i més després de conéixer els noms d'alguns candidats.
I ens fa pensar si els regidors que votaren en blanc xafen terra, si estan i conviuen amb la gent i si coneixen la gent i el poble. Sembla ser que no.
I si no estan amb el poble, si no es preocupen de conéixer les qualitats dels seues veïns per poder decidir, si no són capaços de prendre decisions, caldria plantejar-se que hi fan, de regidors.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Demanem disculpes per l'errada en el cognom del nostre jutge de pau.
Ja ho hem corregit.

Però també hem de dir que és Pallás i no Pallas (sense accent) com erròniament ens digueu.

I efectivament una errada la té qualsevol. I tenen perill de fer-la aquell que escriuen, qui no escriu no en fa mai cap.

Gràcies de nou.

Anònim ha dit...

Les as no son totes obertes?
No es deuria escriure Pallàs?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs, sí. Però en valencià i no mirem que el nom que usa el propi interessat en referir-se a si mateix (facebook) siga en valencià. A més en totes les referències que hem trobat en internet (ho havíem consultat, perquè imaginàvem que anàveu a dir-ho) sempre ens dóna Pallás i si l'interessat diu que és Pallás. ...