L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 18 d’agost del 2014

La gran mentira i el fracàs del PP ho confirmen els números: augmenten els valencians desocupats de llarga durada




Al País Valencià hem arribat a 278.000 desocupats de llarga durada després del darrer augment de 30.000 persones. I eixes xifres són escandaloses i vénen a demostrar que milers de persones estan desocupades perquè tenim un govern incompetent, inoperant, que tanca el Consell per vacances i que no fa res pels que més ho necessiten. 

I és que xifres canten, i davant dels cants de sirena (del PP i afins) que volen dir-nos que es recupera el treball, la realitat és una altra: el treball que es crea només és a precari mentre creix, i molt a les nostres terres, el llistat de desocupació a llarga durada. 

Hem arribat a 278.000 desocupats de llarga durada després del darrer augment de 30.000 persones, un fet que seria la prova més evident que el Consell d’Alberto Fabra no es fa càrrec de les seues competències de promocionar i fer polítiques actives d’ocupació. Mentre, el govern valencià del PP està totalment desaparegut a l’hora de fer front al problema de l’atur i no té iniciatives per donar treball ni a joves ni a persones de més de 50 anys, que són els sectors més desfavorits. 

Són dades reals, objectives i que ens demostren que quan Rajoy, a Madrid, o Fabra , a València, fan declaracions anunciant la fi de la crisi i el principi de la recuperació, eixes declaracions no tenen credibilitat: no es pot tindre la cara de dir que les coses van bé davant de més de mig milió de desocupats al País Valencià i entre ells 278.000 aturats de llarga durada, sense prestacions i sense futur.

I cada dia, es veu més un Consell totalment paralitzat, tècnicament intervingut per Madrid, que calla com un covard davant els greuges de Madrid i totalment dividit. I això no és el que necessiten les valencianes i els valencians en estos temps tan crítics, necessitem governs forts, decidits i que treballen pel bé de les persones. Necessitem eleccions valencianes ja, perquè ens han dut al fracàs, a la ruïna no ens poden salvar.
-