L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 2 d’agost del 2014

Avui diumenge, a partir de les 8 de la vesprada, festival de corals al llac de la Goleta.


"I Festival de corals Cançons a la mar" és el títol del primer aplec de corals que tindrà lloc avui a partir de les 8 de la vesprada al parc del llac de la platja de la Goleta sota el patrocini de l'Ajuntament de Tavernes. 

Sobre les 6 de la vesprada està previst que arriben les corals L'Almoina d'Almoines i Sant Jaume de Vila-Real a l'escoleta de la platja on seran rebudes per la coral Marinyén de Tavernes, amfitriona de l'encontre, que oferirà un refrigeri als nostres visitants.

Cal esperar un gran èxit de presència de públic i que es puga repetir en anys pròxims i esdevindre, com ocorre en altres ciutats, un festival consolidat i de prestigi.
-