L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 10 de juliol del 2014

Sense sanció als dirigents juvenils del PP valencià fotografiats amb gestos i símbols feixistes

Dani Terrades, secretari general de les joventuts del PP a Gandia, amb la mà alçada fent la salutació feixista al costat d’un monument dedicat als 'caídos por Dios y por España'.
 L’estiu passat van aixecar molta polseguera i indignació les fotografies d’uns quants dirigents de NNGG del PP al País Valencià amb simbologia franquista i fent salutacions feixistes. 

Poc després l’organització juvenil del PP va anunciar l’obertura d’expedients informatius als militants de Canals, Gandia i Xàtiva implicats, per a investigar 'possibles casos d’actuació contrària a l’ordenament jurídic o als seus estatuts'. Al cap d’un any, els expedients s'han tancat sense cap sanció.

Un any després de l’escàndol la majoria d’implicats no sols mantenen la militància a Noves Generacions (NG), sinó que continuen ocupant els seus càrrecs públics com Carmen Melissa Ferrer, que continua essent regidora de Canals.

Hi ha analistes polítics que asseguren que a Espanya no hi ha un augment de l'extrema dreta perquè bona part d'aquesta extrema dreta ja és dins un partit majoritari, el PP. El cas dels membres de NNGG del PP del País Valencià ho demostra. Fa un any posaren amb símbols franquistes i fent la salutació a la romana. Un any després s'ha tancat el seu expedient informatiu sense cap sanció.

La pregunta final seria si es pot negociar res amb un partit que fa apologia del feixisme i el franquisme. Evidentment, no. I diguen el que diguen en fan des del moment que deixen que els seus cadells facen barrabassades, les consenten. I qui calla atorga.


-

1 comentari:

Nacionaliste desencantat ha dit...

Tota la culpa de les esquerres quan han manat de no tallar tantes i tantes burles dels qui van guanyar la guerra, diguen com es diguen i es cataloguen com es cataloguen. El PSOE es diu republicà pero voten la monarquia, el PSC no s'aclareix si vol o no la independencia, el Bloc deixa penjades banderes espanyoles als seus ajuntaments (i van de processó de la ma dels retors i la guardia civil), els comunistes ara volen deixar de ser casta pujant-se al tren de Podemos. A qui volen enganyar? Esta molt be criticar els feixistes pero tots els demés hem de fer càrrec de consciencia i netejar primer a dins de casa. No val nomes en penjar-se la etiqueta o traure's un carnet.