L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 11 de juliol del 2014

Mònica Oltra es presentar a primàries per a ser candidata de Compromís a la Generalitat

 
Mònica Oltra ha anunciat en una conferència de premsa que presentarà la seua candidatura a les primàries de Compromís que han d'elegir el candidat a la Generalitat en les eleccions del mes de maig del 2015.

La diputada de Compromís ha explicat que s'ho ha estat pensant molt els últims mesos i, especialment, durant el període d'un mes que ha quedat apartada de la vida parlamentària per la sanció del PP.

Oltra ha dit que "vol contribuir a un canvi polític al País Valencià" i ha confirmat que prèviament havia indicat la decisió al portaveu de Compromís, Enric Morera, amb qui ha recalcat, manté "l’harmonia, confiança i som molt complementaris". Malgrat tot, per "respecte" ha rebutjat confirmar si Morera també es presentarà al procés de primàries. 

A la decisió ha contribuït les 11.765 firmes de recolzament en dues setmanes contra la sanció "injusta" imposada després de ser expulsada un mes del Parlament valencià pel president Juan Cotino, del PP. "moltes les signatures de suport a la democràcia i a una altra manera d’entendre la política", ha recalcat.

Sobre aquest tema, ha exposat que la seua voluntat és "recuperar la dignitat de les institucions, que tornen a ser eines útils per solucionar els problemes de la vida dels ciutadans enfront d’aquells que només volen perpetuar-se en el poder".

També ha dit que és el moment d’acabar amb "un Govern paralitzat i de ineptes" en el qual el País Valencià "apareix sempre en les notícies per la corrupció, ruïna econòmica i desesperança per recuperar l’orgull de ser valencians. Els valencians som un poble honrat i treballador i podem eixir d’aquesta".

Oltra ha defensat també unes primàries obertes on siga la ciutadania qui trie la llista completa.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es la única opció politica de qualsevol partit o coalició on no caldrien primàries. Si el Bloc impedeix que siga la seua cap començarà el seu soterrament com a projecte politic. I si no ho impedeix tindrà el perill de que es difumine l'aspecte nacionaliste?