L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 30 de juliol del 2014

L'ajuntament de Tavernes trau a subhasta la barra de beguda de la Nit de les Paelles.

Una imatge de la festa de la Nit de les Paelles

 L’Ajuntament de Tavernes ha efectuat una convocatòria de subhasta pública per a l’adjudicació de la barra de begudes en la nit de les paelles durant les Festes Majors 2014. 

La noticia pensem que serà interessant per al sector hostaler i d’oci de la ciutat que estiguen interessats en eixa possibilitat, que s’ofereix com a procediment obert, amb una garantia provisional de 10,21 euros i un preu d’eixida: 340,40 euros. 

La data límit de presentació d’ofertes són 15 dies naturals comptadors a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci en el Butlletí Oficial de la Província, que va ser el passat 25 de juliol, amb la qual cosa acabaria el dia 9 d’agost. 

Ací podeu llegar l’edicte: 

La millora oferta, i per tant qui s’encarregarà de la barra de beguda la nit de les paelles, es coneixerà el desé dia hàbil següent al de la data en què finalitze el termini de presentació.
-