L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 18 de juliol del 2014

La regidoría de Medi Ambient inicia avui les activitats programades sobre la cova de Bolomor.



La regidoria de Medi Ambient de Tavernes havia anunciat la setmana passada la realització d'un conjunt d'activitats sobre la Cova del Bolomor, amb una explicació sobre aquest jaciment paleolític i tallers de talla lítica i d’obtenció de foc per fricció amb arc per als divendres 18 i 25 de juliol a les 10 del matí.

La regidoria ha confirmat que es manté l’activitat anunciada i el seu caràcter gratuït, però l’horari dels tallers s'ha traslladat, per petició dels mateixos interessats, a les 6 de la vesprada en compter de les 10 del matí, en el mateix lloc de l’escoleta de la platja i els mateixos dies.

El regidor de Compromís i responsable de Medi Ambient, Perfecto Benavent, ha explicat que el canvi es produeix després de les peticions de molts interessats els quals asseguren que és millor l’hora de la vesprada i també perquè facilita l’assistència a les persones amb obligacions de treball matinal.

Per tant l’activitat queda de la següent manera:

Divendres, 18 i 25 de juliol: A les 6 de la vesprada a l’escoleta de la platja l’explicació informativa del jaciment i els tallers d’insdústria lítica i de foc.

Diumenge 20 i 27 de juliol:
Visita guiada al jaciment. L’eixida será des del pavelló d’esports municipal i el trajecte –sobre uns 2 kilòmetres escasos- es farà a peu, passejant per la zona de l’Ombria valldignenca.

Donat que les places a les activitats i visita guiada són limitades, cal que els interessats s’inscriguen al punt InfoTavernes ubicat al principi de l’Avinguda de la Marina de la platja.
-