L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 30 de juliol del 2014

El regidor de Foment Josep LLácer participa en una mesa-debat de la UPV sobre soroll i mesures municipals.



La mesa amb Llácer, Torró, Reig i Chofre

La Càtedra d’Innovació de la UPV Campus de Gandia, en la qual participa Tavernes, a iniciativa de la regidoria de Foment Local, ha organitzat una mesa-debat a la Universitat Politècnica de València, Campus de Gandia sobre la temàtica: “Soroll & Progrés – A la recerca de la qualitat de vida en entorns urbans”.

Tavernes ha estat representat pel regidor responsable de Foment, Josep Llácer i el cap de la Policia Local Miguel Chofre, mentre per Gandia hi ha participat el seu alcalde Arturo Torro i el regidor "no electe" Javier Reig, responsable dels temes d'Alcaldia i entre ells la Seguretat Ciutadana.

L’intendent en cap de la Policia Local ha presentat el seu estudi sobre el soroll i l’aplicació de la normativa en el dia a dia a Tavernes. Ha remarcat els operatius específics que s’estan duent a terme des del 2013 i els bons resultats que s’estan obtenint.

El regidor ha parlat sobre el paper de l’administració local en la seua tasca de mediació i conciliació de l’oci i l’autorització d’activitats i esdeveniments amb el descans dels veïns. 
Intervenció del cap de la Policia Local
La cloenda de l’acte ha estat un poc conflictiva perquè mentre veïns i associacions de Gandia han reconegut el bon fer de l’Ajuntament valler, han criticat l’actuació de l’alcalde de Gandia, el Sr. Torro, del PP, que ha “cobrat crítiques ” fins en el DNI. Tant les associacions de veïns com la de consumidors li han demanat més actuacions contra el soroll, així com una reunió per parlar del tema. La resposta de Torro ja la podeu pensar: que no anava a reunir-se amb ningú.

La Jornada ha tingut lloc en l’Aula Magna del Campus de Gandia organitzada per la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la UPV on participen la UPV, Caixa Ontinyent, els ajuntaments de Gandia, Oliva i Tavernes i les empreses Safor Valley, Citrosol, Digitel, Dulcesol i ODEC. L’assistència era lliure i gratuïta.
-