L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 14 de juliol del 2014

El regidor de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, afirma que l’operatiu policial d'estiu es desenvolupa segons les directrius acceptades pels sindicats locals.

L'alcalde i el regidor de Seguretat Ciutadana en una imatge d'arxiu de presentació de vehicles policials.

El regidor de Compromís, Evarist Sansaloni, ha assegurat que “tots els esdeveniments són coberts amb eficàcia i suficients efectius policials”  i segons ha explicat “l’operatiu de la Policia Local de Tavernes durant l’estiu s’està desenvolupant segons les directrius establertes des de la regidoria de Seguretat Ciutadana i l’intendent en cap de la Policia Local i acceptades pels sindicats”.

Sansaloni ha assegurat que tots els actes i esdeveniments programats este estiu tant en el casc urbà com en la platja “són i seran coberts amb eficàcia i suficient presència d’efectius policials. El dispositiu s’ha establert tal com  es va acordar en el Consell de Policia abans de l’estiu, i les mesures i dispositius foren acceptats pels sindicats policials”.

El regidor ha assenyalat que “l’objectiu del govern municipal és donar el màxim servici a la població, i a més a més, tenint sempre en compte l’experiència dels efectius policials locals”.  

També ha confirmat que hi ha hagut contractació de la borsa de treball i que “més endavant, ens reunirem per avaluar les actuacions realitzades, i vore si estes han sigut encertades i estan dins del nostre objectiu que no és altre que millorar sempre el servici al ciutadà”.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Des de quan interessa la seguretat ciutadana als del PP a Tavernes?