L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 23 de juliol del 2014

Caritas organitza la “III Fira Solidària del Llibre d’Ocasió”.


 
Càritas Interparroquial de Tavernes convida a tots a participar en la “III Fira Solidària del Llibre d’Ocasió” que tindrà lloc a l’Avinguda de la Marina de la platja dins de la “Mostra de Productes Valencians-Fira de Sant Jaume” a partir del dia 24 i fins el 27 de juliol. 

Els llibres que Càritas posarà a la venda a partir d’1 € han estat donats de forma solidaria i gratuïta amb la finalitat d’aconseguir uns beneficis econòmics destinats a la Càritas Interparroquial i els seus projectes. 

Càritas ha agraït el recolzament i anima a tots a participar-hi perquè amb el nostre suport es podrà continuar ajudant a quasi quatre-centes famílies amb necessitats. 

L’entitat informa també que està previst els dies 16 i 17 d’agost celebrar la Campanya dels Quilos a la platja, per a la qual cosa es posarà un punt de recollida d’aliments i donatius davant la capella de la platja, abans i després de les misses.
-