L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 29 de juny del 2014

Una web per denunciar l'atropellament del PP a Mònica Oltra



 
Membres de la societat civil valenciana han presentat una pàgina web per denunciar “el terrible atropellament que suposa la sanció” a la diputada de Compromís, Mònica Oltra, expulsada un mes de les Corts i amb pèrdua de la seua condició de diputada.

Mònica Oltra s’ha mostrat "emocionada i agraïda" i ha dit que "s’ha demostrat que el manifest és un no a l’abús de poder" i ho han firmat totes aquelles persones "que han entès que un representant no pot ser apartat de la vida pública per una majoria que abusa del poder i damunt, corrupta"
 
Tambe ha indicat que és molt important que la iniciativa baja més enllà de la sanció i de les sigles de partit perquè parlem de democracia, per damunt dels interessos de partit de cadascun i afecta a tots els ciutadans.

La web inclou un manifest de suport a Oltra i els seus impulsors han demanat als ciutadans, "siguen de la ideologia que siguen", que signen un text "que parla de democràcia".

Aixi es pronunciava el catedràtic en Geografia Política de la Universitat de València, Joan Romero, exsecretari general del PSOE valencià, durant la seua intervenció en la presentació on indicat que "aquest país necessita una legitimació d’urgència" i ha assegurat que Oltra "serà una actriu política rellevant en aquest treball". També ha lamentat que el president de les Corts "més conegut com l’oncle Juan", "seguisca sent president mentre que Oltra no pot asseure’s en l’escó en el qual el País Valencià ha decidit que estiga" un fet que ha qualificat com una paradoxa.

El professor de Dret Constitucional de la Universitat d'Alacant, Manuel Alcaraz, ha assegurat que aquest manifest és "un text breu que sintetitza la solidaritat i la indignació" de la societat valenciana per la sanció "injusta i poc constitucional" imposada a Oltra.

La iniciativa naix del col·lectiu de Compromís a Alacant i ha mobilitzat la consciència de més de 200 persones, amb distinta pluralitat ideològica. 
 
-