L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 18 de juny del 2014

PLENARI EXTRAORDINARI DE JUNY: El consistori aprova sol·licitar a la Generalitat un taller sobre els recursos naturals i turístics de Tavernes



 
El plenari per unanimitat ha aprovat una modificació de crèdit mitjançant la qual es destina 50.000 euros com a dotació municipal i així poder sol·licitar a la Generalitat el taller proposat per la regidoria de Foment que dirigeix Josep Llácer. 

El mateix Llácer explicava al plenari les característiques del taller titulat “Conservació, restauració, rehabilitació i protecció dels recursos naturals i turístics de Tavernes” i que servira per actuar en les zones més importants i emblemàtiques del terme municipal, àrees recreatives i jardins, a més que es contempla també tasques de millora de sendes de muntanya. 

El taller es complementarà, afegia Llácer, amb informació turística i promoció de Tavernes i les seues zones naturals i culturals als turistes. 

El responsable de Foment també explicava que es donarien tres especialitat relacionades amb jardins, medi natural i educació ambiental i la previsió, si l’aprova la Generalitat, es desenvolupar-lo al llarg del 2015. 

Llacer explicava que el cost del taller serà de més de 560.000 euros i es contractarà personal docent i es pagarà el salari als 30 alumnes que poden seguir el taller. Les aules estaran ubicades en el Braç Treballador, el Viver d’Empreses i la Casa de la Cultura. 

En el torn d’intervencions, el portaveu del PP, Manolo Vidal, es congratulava d’haver arribat a un acord amb el govern municipal per a sol·licitar el taller i preguntava si el projecte era el mateix de l’any passat, el que la Generalitat no va aprovar. Llácer li ha respost que sí, però millorat quan a aulari i dotació de l’ajuntament, en passar de 10.000 a 50.000 euros. 

La resposta del regidor de Foment ha fet que Manolo Vidal indicara que confia i tenia esperança que enguany la Generalitat sí concedesca aquest taller a Tavernes. 

Sí o no? Tindrem o no tindrem taller? 
 
Les paraules de Manolo Vidal han sonat a sorna, a burla: “Esperem que enguany.....”. Cal recordar que l’any passat no vam tindre taller i enguany.... el tindrem en la mesura que pressione a la Generalitat qui ho pot fer. I aquest no és altre que Manolo Vidal, portaveu, candidat del PP i assessor del president de la Diputació i del PP, Sr. Rus. 

Manolo Vidal ¿es va molestar vosté l’any passat a "demanar" el taller per a Tavernes? Li ho va exigir al seu partit? Ho dubtem. ¿Ho farà enguany? També ho dubtem, i menys encara en any electoral. No veiem a Manolo Vidal, per molt que diga pel bé de Tavernes, exigint o gestionant davant els dirigents del seu partit el taller quan això donaria més arguments de bona gestió al Sr. Jordi Joan. Deixe'ns que ho posem en dubte. Després si cal ens ho empassarem.
 
De tota manera, si Manolo Vidal fa eixes gestions, volem que sàpiga que té aquestes planes obertes i nosaltres les publicarem tal com les vaja fent. Només cal que ens les faça saber al nostre correu. I li reconeixerem el treball fet, perquè ací el que importa és el taller, eixos llocs de treball-estudi que porta aparellats. Al cap i a la fi, com ell diu, el que importa és Tavernes.
 
Quedem per tant a l'espera.
-