L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 27 de juny del 2014

Manteniment de l'Ajuntament acaba els treballs de reparació dels jocs del passeig i la Goleta.


La regidoria de Manteniment, de la qual és responsable Josep Llácer, de Compromís-Bloc, ha conclós els treballs de manteniment i millora de les zones de joc infantils en el passeig del País Valencià i de la platja de la Goleta, al costat del llac. Les dos zones presenten una imatge nova i des de fa uns dies estan ja a plena disposició dels xiquets vallers.

L'alcalde Jordi Joan i el regidor responsable de l'àrea de Manteniment, Josep Llàcer, han visitat les dos zones millorades de joc per tal de comprovar els treballs. El regidor ha explicat que els treballs efectuats en els jocs del passeig "han consistit en el canvi i millora de la base de suro que delimita la zona lúdica infantil, amb la qual cosa evitem que els xiquets es facen ferides o arrapades en cas de caigudes".


 
En zona de la Goleta, Josep Llàcer ha confirmat que la faena ha estat més complexa i s'ha una remodelat totalment l'espai. Així, explica que "els jocs estaven enmig d'una zona d'arena que havia desaparegut. El primer que hem fet és delimitar el nou espai per a poder instal·lar la base de gespa artificial, però prèviament hem actuat sobre el sistema de subjecció dels jocs a terra, que han estat canviats i reforçats perquè els anteriors estaven completament oxidats i podrits. I per a acabar, hem efectuat faenes de manteniment dels jocs".

L'espai de jocs presenta una imatge nova, completament renovada i sense el perill que una caiguda o bac faça malbé els genolls o cames dels menuts gràcies a la instal·lació d'una base blana de gespa artificial. Estes millores suposen una inversió de 15.000 euros, subvencionats pel PAP de la Diputació de València.

Les millores del passeig i la Goleta arriben després d'unes actuacions semblants en la zona de jocs de la plaça d'Espanya, Calvari i passeig de Colon.