L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 25 de juny del 2014

L’alcalde Jordi Juan i el regidor de Foment, Josep Llacer, es reuneixen amb els tutors i els 28 estudiants universitaris de pràctiques formatives de l’Ajuntament de Tavernes.




El pròxim dimarts, 1 de juliol, començaran les pràctiques formatives en l’Ajuntament de Tavernes un total de 28 estudiants universitaris i per explicar als practicants el funcionament i les tasques que efectuaran en estes pràctiques, l’alcalde de la localitat, Jordi Juan, i el regidor de Foment, Josep LLácer, de Compromís, es van reunir ahir en el saló de plenaris amb els estudiants i els tutors.

 Les pràctiques s’emmarquen dins del programa “La Dipu et beca” en el qual participa el nostre Ajuntament, són retribuïdes i es desenvoluparan en els mesos de juliol i agost. Els estudiants reben una beca de 500 euros al mes, un total de 1000 euros per la totalitat de les pràctiques, procedents dels fons que aporta la Diputació de Valencia i l’Ajuntament. 

El programa a la nostra ciutat està finançat amb 22.400 euros de la Diputació, als qual cal sumar l'aportació de l’Ajuntament  de 5.600 euros i uns altres 1.944 euros en concepte de retencions corresponents a les cotitzacions de la Seguretat Total. És a dir, en total 7.544 euros.

El programa està dirigit a joves majors de 18 anys, de nacionalitat espanyola, i que cursen algun dels ensenyaments oficials de cicles formatius de formació professional o ensenyaments universitaris oficials de grau, diplomatura o llicenciatura o màster oficial impartit per les universitats. 

Aquestes 28 places es reparteixen en les següents àrees d’activitat: Medi ambient, 2; Activitats físiques i esportives, 2; Secretariat i finances, 5; Assessoria jurídica, 1; Documentació, 2; Turisme, 4; Sanitat, 5; Educació, 2; Informàtica, 2; Psicologia i Treball, 1; Filologia Anglesa, 1 i Periodisme, 1.
 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

No hi ha paritat com en les llistes electorals?
Sort a totes i a tots.