L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dijous, 19 de juny del 2014

L’alcalde Jordi Joan recorda en un ban que és una obligació mantindre les terres en condicions d’higiene i salubritat


Imatge de l'incendi del 19 de maig
L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha fet públic en les xarxes socials un ban on recorda als propietaris de terres no cultivades del terme municipal “I'obligació legal que tenen de conservar-les en condicions de seguretat i salubritat, per a la qual cosa hauran de realitzar de forma immediata totes les actuacions necessàries perqué les parcel·les deixen de constituir un greu risc d'incendi”.

L’alcalde recorda també que s’han produït incendis en algunes terres agrícoles del nostre terme municipal per imprudències i fins i tot provocats, uns incendis que en el cas del darrer en la zona de Marenys 2A, Entrada de Magraner, fa necessitar ajuda de bombers i d’helicòpters i es van veure afectades algunes cases. 
L'alcalde Jordi Joan i el regidor Llácer en l'incendi del 19 de maig
Tenim unes condicions climatològiques prou adverses amb la sequera que ens afecta des de fa molts de mesos i això sumat a l’abandó de les terres facilita el risc d’incendis. 

Cal per tant extremar les precaucions, la vigilància i les mesures preventives, que passen sense dubte per la neteja de les parcel·les.
-