L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 29 de juny del 2014

L'alcalde informa del termini de presentació de sol·licituds per a jutge de pau


L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha firmat l'edicte que obri un termini de 10 dies per a presentar sol·licituds a jutge de pau de Tavernes. Cal indicar que aquest termini sobre el qual ara s'informa s'iniciarà l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província.

Al respecte, l'alcalde ha indicat que "informem per davant a la ciutadania, dins de la transparència informativa que practica el govern municipal i perquè els interessats disposen de prou temps per a preparar la documentació".

Cal saber que el jutge de pau titular acaba el mandat a l'octubre, i l'Ajuntament ha d'elevar la proposta d'un nou jutge de pau a la Junta de Govern del Tribunal Superior de Justícia (TSJ).

El procediment és que la proposta de jutge de pau i del seu substitut siga aprovada pel Ple de Tavernes per majoria absoluta i la resolució elevada a la Junta de Govern del TSJ perquè este organisme jurídic nomene la persona indicada per un període de quatre anys.