L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 27 de juny del 2014

L'Ajuntament firma els convenis amb els clubs i entitats esportives locals


L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el regidor de Compromís i responsable d'Esports, Josep Llácer, van firmar ahir els convenis de subvencions municipals a entitats i associacions esportives de Tavernes per un import total de 77.050 euros. 

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va dirigir unes paraules als representants de les entitats esportives presents en la sala de plenaris on va esmentar el compromís de l'Ajuntament amb l'esport i el valor formatiu que té la practica de l'esport, al temps que els agrïa la circumstància de ser representants de la ciutat en molts esdeveniments celebrats arreu de la geografia valenciana i estatal.

El regidor Josep Llacer, de Compromís, va destacat que la Regidoria d’Esports col·labora amb les entitats organitzant activitats i esdeveniments i això fa que Tavernes estiga viva i siga coneguda per molta gent, recordant ací els realitzats al llarg de l'any.


Entre aquestes citava la final de la lliga valenciana de curses de muntanya, el Torneig de Futbol Cadet, el Summer Training camp de bàsquet, el Memorial David Cano de ciclisme, les 24h de futbol, la cursa d’atletisme de la platja, el Seven Platja de rugbi, el Campionat Autonòmic d’Escalada al rocòdrom municipal, el campionat provincial de Karate, la Cursa de Sant Silvestre, la Lliga Intermunicipal de Bàsquet, el Gran Fons a la Valldigna.

Altres són noves com el Campionat Autonòmic de Patinatge, el Triatló Infantil, la concentració d’espeleologia, la primera Volta a Peu a Tavernes, la conferència “ajudem-los a créixer”, tornejos i partits solidaris... tots han sigut un èxit d’organització i participació i el que és més important, sovint s’han realitzat juntament amb altres associacions del poble demostrant que els clubs esportius, des de fa molts anys uneixen als nostres veïns i fan Poble, fan Tavernes.



El regidor de Compromís encoratjava als esportistes amb paraules com “Vosaltres sou la imatge de la nostra ciutat i vull agrair-vos les ganes i la il·lusió que poseu en organitzar aquestes activitats així com l’esforç i el treball que realitzeu dia a dia per tots i cadascun dels esports que practiqueu” i remarcava que “l’Ajuntament de Tavernes està amb vosaltres, recolzant-vos en tot moment”


El regidor informava que la despesa esportiva suma 290.000€ i a més, cal sumar altres 77.000€ en subvencions directes als clubs via convenis.  També va dir que l'Ajuntament continua fent inversions i dedicant molts diners al manteniment de les instal·lacions i ací recordava les noves cistelles de bàsquet al pavelló, el marcador del camp municipal, el canvi de la bomba d’extracció d’aigua, les tanques de protecció del multiusos del Vergeret i la sol·lució als problemes d’aigua calenta que hi havien al poliesportiu. 

Els clubs i l'import
I com a novetat informava que, només passar l’estiu, començaran les obres de remodelació integral dels vestidors i maquinària de la piscina municipal d’estiu, una inversión de 214.000 euros que será posible gràcies a la subvenció que dóna la Diputació.
El regidor citava igualment i agraïa el treball i la dedicació dels tècnics, monitors de l’escola municipal i operaris d’esports, que s’encarreguen de mantindre en perfecte estat les instal·lacions i organitzen al llarg de l’any nombrosíssimes activitats en les que participen molts veïns i veïnes del nostre poble, i el que és més important, molts xiquets i xiquetes de Tavernes que s’inicien i gaudeixen de l’esport. 
 
Al final de la intervenció va recordar la programació esportiva, molt completa, dissenyada per a l’estiu, i que ajudaran a passar un estiu més agradable i saludable en la nostra platja.
-

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Suposo que al ser una imatge no es podrà corregir perquè no és cosa vostra, però on apareixen els noms de les distintes el nom de l'AGRUPAMENT ESCOLTA està escrit incorrectament.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No era cosa nostra, però bé... modificat.

Anònim ha dit...

Ara els scouts són també clubs esportius?
En quina Federació estan inscrits?
Pensava que la seua finalitat era més social i educativa que esportiva.

Anònim ha dit...

Està molt bé q es fomente l'esport. Jo agrairia que es publicaren també les subvencions destinades a Agrupacions Culturals com les que estem parlant (Scouts, musica, balls populars...). Gràcies

La Cotorra de la Vall ha dit...

Com es lògic no podem publicar les subvencions culturals perquè... es van firmar les referides a esports i no a cultura.

De tota manera sempre li queda a vosté el recurs de preguntar-ho en la regidoria de Cultura.

Anònim ha dit...

Reivindiquem la natació com esport, no volem entrar en la situació d'obertura de l'actual piscina ja que tant el PP com l'actual govern tenen coneiximent de la nostra situació. Però volem coneixer la solució; donat que la piscina actual te menys de 25 metres no podem crear club, el PP no ens va tindre en compte i ara si algún dia obrim la piscina els que volem un club quina solució ens doneu?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ens mal interpretes, però pensem que eixa solució l'heu de proposar vosaltres com a persones assabentades i que coneixeu millor que ningú eixe món i els requisits que caldria. No la podem proposar nosaltres, gent de la Cotorra, que no som experts.

Suposem que allargassar eixos 15 o 20 centímetres que li calen és impossible.

Recordem que eixa problemàtica va eixir en temps de la construcció del vas de la piscina, i el PP va dir que eixos centímetres no impedien res. Si ens falla la memòria ens rectifiqueu.

Per tant, agrairem molt la vostra opinió al respecte i possibles solucions. Gràcies

Anònim ha dit...

Que li passaria a Tavernes Club de futbol si el camp mesurara menys? Fàcil, federació no acepta que es disputen partits i cal alquilar un camp. Igual amb la natació, no se ni com el govern d`aquell moment i l'oposició no es dornaren compte.
En aquell moment deurien haver demanat informació o parlar amb altres clubs, junt al d'atletisme que necessita el triatlo.
El que l'ajuntament no sap es que s'ha perdut esport i molt dinersper dues qüestions: altres clubs alquilen la piscina i quan hi ha competició els bars estan plens.
Solució: ajuda econòmica al alquilar altres piscines o piscina de 25 metres.
Abans de gastar- se mes de dos millons cal infomar-se correctament.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres ho vam denunciar:

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2009/10/quina-piscina-tindrem.html

I el Sr. Manolo Vidal ens va respondre:

http://www.lasprovincias.es/v/20100326/safor/tavernes-dispondra-piscina-cubierta-20100326.html

I damunt ens va dir que féiem rumors mal intencionats per parlar

i després nosaltres diguérem:

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2010/03/la-piscina-coberta-per-festes-del-2010.html

I definitivament el PP ens va dir a nosaltres i a un partit que va agafar el Compromis de dir-li-ho en bloc:
Jo tinc majoria absoluta.

I res va canviar.


Anònim ha dit...

Ja sabem l'herència, i futures solucions? No hi ha resposta

La Cotorra de la Vall ha dit...

No som tècnics i per tant no ens posem en les faenes dels tècnics.

Tu que sembla que ho eres ens les podries dir.

Anònim ha dit...

Els d'abans no fan res perque tenen majoria absoluta i els d'ara encara que no tenen la majoria, com que no són tècnics no poden donar opinió ni solució. L'alcalde ni els regidors tampoc són tècnics i per tant, tampoc tenen cap obligació de donar solucions, però quan volen tant estos com aquells si fan,desfan,opinen i adoctrinen. Balons fora.
i si algú dona la solució tècnica, la resposta serà no hi han diners. Mira que fàcil és ser polític o administrador de blog polític, tú.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No sabem quan difícil és ser polític perquè no ho som.
Si sabem com administradors de blog quan difícil és haver de "lidiar" amb persones que cadascuna té, en feliç expressió del poble, "un dimoni dins del ventre". I damunt de vegades la ment molt tancada i quadrada, que no vol dir siga el teu cas.
Tu ens has demanat a nosaltres solucions. T'hem dit que no en teníem, que no érem tècnics.
T'hem demanat les teues solucions i no ens en dones cap.
I ja que és fàcil ser polític o administrador de blog... que esperes? Ja tardes!
I avisa'ns en quin blog vas a escriure la solució per a eixes centímetres que li falten a la piscina. Per saber-les, clar. Que el saber no ocupa lloc.