L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 26 de juny del 2014

La regidoria de Manteniment d’Infraestructures elimina la vegetació cremada que envaïa camins i zones comuns de l’Entrà de Magraner.


El regidor de Compromís, Josep Llácer, responsable de Manteniment d’Infraestructures Municipals, ha donat per acabada una primera intervenció en la zona de Marenys 2A (l’Entrà de Magraner) afectada a finals del mes de maig per un incendi que va necessitar intervenció de bombers i mitjans aeris.



El regidor ha explicat que “la brigada municipal ha actuat en la zona pública i comú que va ser afectada per l’incendi. S’ha  adequat el camí, els marges i els voltants de les casetes per tal de facilitar l’accés i  millorar l’entrada de vehicles i persones. Els operaris de la brigada municipal han procedit a tallar i cremar les restes de la vegetació que envaïen els accessos, els camins i zones comunes” .


El regidor de Compromís ha confirmat que els treballs efectuats per la brigada municipal han servit per tallar i eliminar els troncs cremats, majorment de baladres, que formaven les bardisses de separació entre les terres i els camins. Els troncs havien quedat pràcticament calcinats pel foc i encara que romanien de peu presentaven perill de caure sobre els camins i dificultar el pas de vehicles.



Amb  aquestes actuacions l’Ajuntament de Tavernes posa en pràctica les recomanacions de mantindre les terres netes i en bones condicions de salubritat, unes actuacions que l’Ajuntament esta recordant als propietaris mitjançant diverses cartes informatives.



L’interés i la voluntat expressada per l’Ajuntament, segons assenyalava el regidor, resulta complicada i difícil de portar a cap perquè moltes terres es van vendre en l’època del “boom” immobiliari i han passat a ser gestionades per la SAREB, “el banco malo” amb tot el que comporta de saber la titularitat per poder exigir eixes actuacions. 
-