L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 21 de juny del 2014

La Banda Infantil de la SIUM participa a "Música al carrer 2014" de Betera

La Banda Infantil de la SIUM de Tavernes ha participat avui en la trobada “Musica al carrer 2014” celebrada a la localitat de Betera convidats pel Centre Artístic Musical (CAM) de la localitat del Camp de Túria. És una trobada semblant a la que celebrem a Tavernes i, junt a la nostra bandeta (aclarim: bandeta per l'edat, no per la qualitat que és bandota), hi han participat les agrupacions “Orquestra Juvenil de Canet de Berenguer”, “Orquestra Juvenil del CAM de Betera” i la “Bandeta del CAM de Betera”.

De turisme, per Betera
Els nostre músics infantils i acompanyants han arribat a Betera, complint l'horari previst, on després de deixar instruments, ha fet un tomb per la localitat. Sempre està molt bé això de coneixer les poblacions de les nostres terres. Després han estat a la piscina municipal fins l'hora de dinar que ha tingut lloc en el restaurant de la mateixa piscina. 
Dinar de germanor al restaurant de la piscina
Els actes culturals i musicals comencen a partir de les 19 hores de la vesprada amb el passacarrer, amb  eixida del centre de la CAM i pas pels carrers del poble fins al Centre Cultural, parc Casa Nebot, com podeu vore en aquestes fotografies.


.I despres en el Centre Cultural, els concerts amb l'ordre  següent: Orquestra Juvenil de Canet de Berenguer, Orquestra juvenil del Centre CAM de Betera, Banda infantil de la SIUM de Tavernes i la Bandeta del CAM de Betera.

Ací teniu unes imatges de l'actuació de la nostra banda:

En acabar el concert l'organització ha oferit entrepans i begudes als musics. L’acte de cloenda de l’encontre ha tingut com a remat final la disparada d'un castell de focs d'artifici.
-
.