L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 25 de juny del 2014

Inauguració de la Replaceta del Tio Julio avui dimecres, dia 25 de juny.


Aquesta vesprada, a partir de les 8, està anunciada la inauguració oficial de l'anomenada Replaceta del Tio Julio (o del Trinquet) en el Carrer Calvari, acte que comptarà amb la presència de les autoritats municipals.


Les obres han modernitzat l’espai amb una millora dels accessos a la plaça i els voltants gràcies  a la construcció de noves escales que salven el desnivell entre la placeta i la part nord del Carrer Calvari. També s'ha reposat el paviment de suro de la zona de jocs i el repaviment de peces ceràmiques de la placeta, amb el condicionament de zones d'aparcament per als veïns.


La replaceta s'ha dotat amb nou mobiliari urbà, especialment bancs als quals acompanyen aparells gimnàstics per a ús de les persones majors principalment, i ha gaudit també d’una pintada general del recinte. La inversió ha estat 87.213,20 euros, IVA no inclòs.
-





7 comentaris:

Anònim ha dit...

Està molt bé això de la replaceta,però també seria convenient que es fera un repasset de pintura als passos de vianants de tot el poble,ja que hi ha llocs o quasi són ja inexistents.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Està previst i anunciat dins del pressupost del 2014.

Anònim ha dit...

I quan està previst aprovar el pressupost del 2014?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Respecte al tema de la pintura dels senyals se'ns ha oblidat dir que en el ple passat ja es va proposar i no va prosperar pel vot en contra de la regidora no adscrita i el PP.

Anònim ha dit...

En el ple extraordinari no es van aprovar?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No.

Anònim ha dit...

Bé,sobre aquest tema dels passos de vianants,opine que haurien de deixar de fer-se la contraria els uns i els altres,i pensar que es tracta de la seguretat dels ciutadans,i si els que governen no tenen cura d'aquestes coses,qui ho ha de fer? Com li diguem als nostres xiquets que passen pels passos de zebra per seguretat si els vehicles ni els aprecien? En quines mans estem?