L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 20 de juny del 2014

Gran èxit i alta qualitat artística en l'exposició de les Escoles Municipals de Pintura i Ceràmica, que dirigeix Margarita Ferrandís



Impressionat. Es un qualificatiu que pot definir l'exposició dels alumnes de les Escoles Municipals de Pintura i Ceràmica, que amb la seua professora Margarita Ferrandís, s'ha inaugurat aquesta vesprada. Però també podríem qualificar-la d'extraordinària, meravellosa i alguns adjectius més. Sí, ho sabem, alguns ens til·laran d'exagerats, però com es diu una imatge val més que mil paraules, i en aquesta noticia publiquem alguns imatges que demostren l'alta qualitat de l'exposició.
 

I la qualitat i el bon fer de la professora Margarita Ferrandis ha quedat demostrat en moltes ocasions, pràcticament any rere anys amb exposicions semblants a aquesta, i en situacions especials quan, l'Ajuntament ha usat alguna de les obres en caràmica dels alumnes per fer algun obsequi protocol·lari dins dels actes del "Sete Sois, Sete Luas" per exemple, on tots han lloat la qualitat i el bon fer de l'Escolat Municipal, amb obres que semblen extretes de l'obrador d'algun artista professional.
 

I un fet important: la continuïtat de les escoles municipal, de pintura i ceràmica, queda assegurada perquè cada curs s'incrementa l'alumnat i els joves que s'hi incorporen són una bona mostra de l'interés que té aquesta activitat.

En total, més de 86 alumnes-artistes locals participen en l’exposició col·lectiva instal·lada en la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura fins el dijous, 26 de juny, i que es pot visitar en horari de 7 a 9 de la vesprada, excepte el diumenge 23 que romandrà tancada. No es la perdeu. S'ho val la pena.
 
I ho tornem a repetir: la nostra felicitació a la professora, a tots els alumnes per oferir-nos als vallers i valleres aquesta mostra artística on fan palés les seues inquietuds artístiques i el bon treball realitzat al llarg de l’any i a l'Ajuntament de Tavernes per haver sabut mantenir les escoles i oferir un ventall divers i variat del món artística oberta a tots els vallers i valleres. Enhorabona.