L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 15 de juny del 2014

Gran èxit de participació i organització per a Tavernes de la Copa d'Espanya senior i master

Victòria a l'esprint
El podi

Tot un èxit ha resultat la sisena prova de la Copa d'Espanya en categories sènior i màster que ha començat a les 10 del matí a la Plaça Major de Tavernes.

Després de l'eixida i de recórrer els primers kilometres, podem dir que la prova ha estat dominada fins el final pel corredor Daniel Guerrero Madrid, de l’equip Cliniconfort, seguit de prop per David Gor Esquinas, de l’equip Manrubia-Espa-LMG. 

 El final de la cursa ha estat molt emocionat i en l’arribada a Barx Daniel Guerro va a 6 segons de David Gor, i amb un avantatge de 35 segons sobre un grup de 6 perseguidors. Posteriorment es produeix el contacte dels dos corredors, però hi ha un atac de Daniel Guerrero en la Puigmola que s’escapa per tornar a ser contactat abans d’arribar a Simat, però en aquesta localitat ja s’escapa definitivament fins la recta d’Asfaltos Chova, on David Gor apreta i fa contacte a 1 km de la meta, arribant al esprint i guanyant definitivament Daniel Guerrero.

Després a la Plaça Major ha tingut lloc l'acte protocol·lari de lliurament de trofeus a càrrec del regidor d'Esports, Josep Llácer, del qual vos oferim unes imatges.


La prova ha estat un complet èxit d'organització i ha comptat amb la col·laboració del Club Ciclista i Club d’Atletisme de Tavernes, amb 62 voluntaris al llarg del recorregut, tant a la nostra ciutat com a la platja, per a senyalitzar i vigilar els encreuaments del carrer. Hi hagut també 9 voluntaris amb moto per obrir i tancar la cursa, 18 efectius de la policia local, 5 de protecció civil i 8 motoristes de la Guardia Civil.
-