L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 21 de juny del 2014

El festival "Sete Sois Sete Luas" dóna a conéixer la programació del 2014 a Tavernes


 El festival "Sete Sois Sete Luas" que té una de les seues espanyoles a la nostra ciutat ha donat a conéixer a través del seu web la programació oficial per enguany. Així la primera de les actuacions previstes serà el dia 9 de juliol, dins dels actes del porrat del Clot de la Font.
Dimecres, 9 de juliol. “La Fístula Valkànica”

La programació continuarà el més d’agost, amb un taller de cuina de menjars brasilers de 3 hores de durada diària en l’escoleta de la platja, activitat que continua el camí encetat en altres edicions durant els dies 7, 8 i 9 d’agost.

El dia 10 d’agost, diada de Sant Llorenç, en l’ermita i coincidint amb el porrat tradicional que s’hi celebra actuarà el cantat valencià Andreu Valor. 
Diumenge 10 d'agost. Andreu Valor 

La programació estable del Festival Sete Sois Sete Luas es desenvolupara al llarg dels dies 11, 12, 13 i 14 d’agost a l’escoleta de la platja, on previ a les actuacions i a partir de les 22 hores hi haurà un tast dels menjars del taller de cuina sota el títol “Experiència de Sabors del Ceara’ (Brasil)”

La programació anunciada:

Dilluns 11 d’agost: Taraf Goulamas (Occitània/Balcans/el Marroc) 


Músics de doble arrel i de doble pertinença que no volen renunciar a les dues bases de la seua interpretació, tan particular, amb una tradició que agermana, i aques és el caràcter insòlit de la formació, música i gastronomia. Tot unit amb una festa que desborda el caràcter tradicional del concert i l’acosta a la dimensió ritual de la música com a inspiradora i vertebradora de formes particulars de societat.
El grup esta format per Laurent Eulry( saxòfon soprano i direcció artística);Henri Donadieu ( saxòfon alt i clarinet); Michel Pillot ( trompeta); André Seniuk (saxofó); Julien Wicquart i Manu Chevallier ( tuba); Charly Marchal ( caixa) i Alain Bayle ( dum-dum i darbukka)


Dimarts 12 d’agost: Ana Lains (Portugal)




Ana Laíns és una de les majors intèrprets de la musica de la música portuguesa en els darrers anys. Des del seu llançament, en març del 2010 ha actuat a països com Luxemburg, Bèlgica, República Checa i Suïssa, fent un viatge per la cultura musical portuguesa.

Dimecres 13 d’agost: Luasitania 7Sois Orkestra (Mediterrani)

Es una producció del Festival Sete Sóis Sete Luas, un laboratori permanent com un itinerari on explicar la pròpia història i aprendre a escoltar les històries d'altres. Des d'aquesta experiència i coneixement neixen nous temes, fruit de la interacció entre els músics i la síntesi entre diferents tradicions. 
La Luasitania 7 Sois Orkestra naix com un viatge de destinació desconeguda ; és una reflexió musical de la península Ibèrica, lloc de pas i de convivència per a moltes cultures. El paper del director de l'ensemble multicultural, el valencià Efren López serà posar en comunicació les diferents ànimes musicals dels artistes que participen en el projecte: Sofia Nedie (contrabaix) i Joana (veu i gaita) de Portugal, Ca Cau (veus, guitarra) del Brasil i Aleix Tobias (percussions) de Catalunya. Els músics, diferents d’origen, eines i experiències, s'uniran per a reinventar un context contemporani de les tradicions musicals de la península Ibèrica. 
 Dijous 14 d’agost: Giuliano Gabriele & La Jacaranda (Roma, Itàlia) 


Giuliano Gabriele, músic i compositor, ha creat un parell de grups, ha estat director artístic de diversos festivals de música i teatre. Ha actuat a Itàlia i diversos països i al Festival Folk di Castelliri.
Ens ofereix un camí pel repertori tradicional del sud d'Itàlia que, a partir del ritme de la tarantella, interactua amb experiments amb altres ritmes del Món. Alternant entre l'antic i el modern, la contaminació musical dóna vida a composicions originals i arranjaments, construïts sobre les cadències del sud i les harmonies del nord europeu. És el creador del projecte, autor de les cançons i veu, acordió, gaites i pandereta el músic Giuliano Gabriele, col·labora amb artistes de l’escena del folk internacional.
El grup de companys – Jacaranda – itinerant el forma: Lucia Cremonesi (viola, violí); Diego Makin ( baix, contrabaix); Eduardo Vessella (bateria, percussió) Gianmarco Gabriele (tambor conjunt, programació), Michele Bucciarelli (guitarra acústica i clàssica) i Giuliano Campoli (ciaramella i gaita)
-