L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 30 de juny del 2014

El dimarts, dia 1, comença a treballar el primer grup de contractats en el pla de desocupació agrícola.




L’ajuntament de Tavernes contractarà un total de 116 veïns que treballaran a partir del dimarts, 1 de juliol, i fins finals de setembre gracies a una subvenció del Ministeri, que aporta 144.000 euros del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), per a pal·liar la desocupació agrícola eventual. 

Per la seua part, l’Ajuntament n’aporta 16.000 en concepte de reconeixement mèdic, quitança, i material i equipament per tal d’arribar als 160.000 euros que destinarà la nostra ciutat. 

El regidor de Manteniment d’Infraestructures Agràries, Josep Llacer, acompanyats de tècnics de l’Ajuntament van rebre el passat divendres els primers treballadors contractats dins del pla per pal·liar la desocupació eventual agrícola que du a cap el SEPE. El llistat de persones contractades es por consultar en el Braç Treballador i al respecte cal indicar que les normes i baremacions que se segueixen vénen marcades del Ministeri a traves del SEPE.

Els 116 treballadors que seran contractats es distribuiran en quatre torns de 29 homes per torns. El primer torn s’inicia l’1 de juliol i els següents el 21 de juliol, 11 d’agost i 1 de setembre.
-