L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 20 de juny del 2014

El CEIP Sant Miquel representa "Miquel i el drac C@ntalot" en la Casa de la Cultura per als alumnes de primària.


Els alumnes de 3r i 4rt dels centres escolars de Tavernes han assistit a la Casa de la Cultura a la representació del musical "Miquel i el drac C@ntalot", un musical que, se serveix del repertori del cançoner valencià, amb música instrumental i diàlegs elaborats especialment per a aquest musical, té com a principal finalitat ajudar als alumnes a desenvolupar la seua creativitat i a tindre una motivació positiva cap a l'escola i cap a la nostra llengua. 
 
 
No no cal ni dir que aquesta obra, representada pels alumnes del CEIP Sant Miquel, ha tingut un gran èxit i ha estat ben acollida pels alumnes. No hem d'oblidar que de la qualitat d'aquesta obra ens parla el fet d'haver estat premiada en la XXXVI edició dels premis Baldiri Reixac, de la Fundació Lluís Carulla, adreçats a escoles on s'estiga desenvolupant un projecte educatiu i lingüístic que assolisca un ús elevat de la llengua entre l’alumnat i el professorat, tant en l’activitat acadèmica com en la comunicació informal. 
 
-