L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 26 de juny del 2014

Avui s'ha inaugurat la Replaceta del Tio Julio


Aquesta vesprada s'ha inaugurat oficialment la replaceta del Tio Julio. Un acte senzill on ha participat molta gent de la barriada i també els familiars directes del Tio Julio, que han recordat els temps passat i tot el que ha succeït al voltant de la replaceta.


L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, Jordi Joan, i molts membres del govern i també de l'oposició. L'alcalde ha protagonitzat un breu parlament que ha servit per explicar el projecte executat, com va nàixer la necessitat de reformar el lloc després que els quioscs es declararen en ruïna i confessava que el govern que presideix va prendre el projecte com a prioritari i a la primera ocasió que es va tindre es va aprovar dins del PPOS de la Diputació.



La regidora Carmen Canet també ha dirigit unes paraules als assistents sobre el significat de la placeta per a la barriada, mentre l'arquitecte municipal ha detallat alguns "perquès" de l'obra, com per exemple el canvi de les escales que ja no donen al carrer directament per una qüestió de seguretat i també com s'ha guanyat espai i s'han disposat aparcaments.

Com a final de la inauguració, l'Ajuntament ha convidat a tots els assistents a un refrigeri en la mateixa placeta. 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorreta está bien construida pero 2 cosas la acera no es un poquito ancha que está bien que sea por el tema de aparcar i eso pero que no es plan de subirme por encima del parque i la ultima cosa ahí un casita para vender refrescos o otras cosas esa casita ya tiene dueño i si es así que creo q si por cuanto la a comprado o alquilado a ayuntamiento

La Cotorra de la Vall ha dit...

El quiosc que encara no està acabat per dins, quan estiga, s'ofertarà per concurs, o siga cada interessat farà una oferta i se'l quedarà qui més oferesca.

Si vosté ja sap qui se'l va a quedar, només ha de fer que denunciar-ho, dir noms i cognoms.

Això que vosté diu, no té ni cap ni peus.