L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 18 de maig del 2014

ULTIMA HORA: Va per tu Carles! El CB Tavernes ja és de primera

 
El CB Tavernes s'ha proclamat campió de la lligueta, i per tant puja a Primera, en haver vençut avui en la canxa de l'Oliva pel global de 74-61, amb la qual cosa ha aconseguit sengles victòries contra els dos contrincants i també aspirants a l'ascens, Oliva i Torrent.

Un partit que ha tingut dues cares, una primera més fluixeta on hem estat dominats per l'Oliva - de fet sempre hem anat per davall- i que acabava amb el resultat de 28-26 a favor dels de casa. 
 
La reacció ha vingut després del descans. No ho sabem, però pensem si l'entrenador Pedro Marco haurà recordat als jugadors l'esperit sempre vencedor del que va ser jugador i president del club, Carles Pellicer, i que amb eixe esperit i fent honor al seu record calia lluitar i jugar, com saben fer-ho els nostres jugadors i com han demostrat al llarg de la temporada.

I hem vist un Tavernes campió, i això s'ha notat en el resultat final, eixos 74-61 que fan justícia merescuda a tot el que ha estat una gran temporada i que culmina amb l'ascens. 

¡Va per tu Carles! Quant hauries gaudit el moment. ¡Va per tu Carles! era l'eslogan que duia la pancarta que han sostingut els jugadors en acabar el partit, mentre assenyalaven amb el dit cap adalt, en el qua ha estat un sentit, emotiu i merescut darrer homenatge a la teua persona. 
 
I mentre això s'esdevenia, els 200 seguidors vallers que s'han desplaçat a la veïna ciutat saforenca aplaudien doblement, primer a l'equip que ha aconseguit aquesta proesa esportiva per primera vegada en la història de la nostra ciutat, i segon a la persona que durant tants anys els ha inculcat l'amor al bàsquet i a fer de l'esport un motiu de dignificació i superació personal. ¡Va per tu Carles! 
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La foto una mica borrosa, en podrieu demanar, n'hi han moltes semblants fetes.
Aprofitant l'avinentesa, perque cap representant del govern, ni el regidor d'esports en un esdeveniment tan important?

La Cotorra de la Vall ha dit...

En podríem demanar i en podrieu enviar. Tin en compter que açò no és una empresa periodística, no es EL País ni tan sols el Levante-EMV, i arribem on arribem.

De tota manera les hem demanades i estava previst publicar un reportatge fotogràfic sobre la jornada d'ahir, però l'incendi ens ha fet posposar-lo per demà.

Anònim ha dit...

Pilar estava a les grades.