L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 19 de maig del 2014

ULTIMA HORA: Extingit totalment l'incendi dels Marenys. Tres persones han necessitat atenció medica

 
L'incendi declarat als Marenys està extingit i, segons hem pogut saber, tres persones han necessitat d'atenció mèdica per inhalació de fums. 

Es desconeix si l'incendi ha estat intencionat o es fruit d'una imprudència en dia de vent. El foc ha afectat algunes propietats, i en especial dues cases que han estat totalment envoltades per les flames, mentre en altre ha arribat pràcticament fins les tanques.

Fins al lloc s'han desplaçat efectius de la policia nacional, policia autonòmica, guardia civil, policia local i membres de protecció civil, així com tres dotacions de bombers i el cotxe-bomba de proteccio civil de la nostra ciutat. Com ja hem dit, hi ha hagut també mitjans aeris i dos helicòpters, que han carregat aigua del veí riu Vaca, els quals han contribuït eficaçment a l'extinció.


L'alcalde Jordi Joan, acompanyat de regidors del govern municipal, s'ha desplaçat fins el lloc per tal de seguir les tasques d'extinció. Allí ha pogut xarrar i conéixer de primera mà d'alguns propietaris la situació viscuda aquesta vesprada.
-