L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 26 de maig del 2014

"Treballar, treballar i ... treballar per Tavernes, pel bé dels nostres veïns i veïnes"



Satisfacció general en el grup municipal i director de campanya

Satisfacció i alegria, però prudència, molta prudència i humilitat és el que es vivia anit en la seus de Compromís-Bloc tal com anaven cantant-se els resultats de les 19 meses electorals de Tavernes, i des del principi s’apuntava que el partit que lidera Jordi Joan guanyaria les eleccions europees a Tavernes. 

L’alegria es va desbordar en saber-se l’última mesa electoral, que per cert es va fer esperar, i que donava ja com a guanyador a Compromís-Bloc. En 11 de les 19 meses electorals, Compromís vencia amb claredat al PP, un partit que només en la mesa del Mercat, tradicional feu dels populars, aguantava el tiró i quasi duplicava els vots dels valencianistes, que li tornaven la pilota en una mesa de l’Alfàndec, doblant-li els vots. 
 
Alegria desbortant en cantar-se l'última mesa electoral
Jordi Joan va dirigit unes paraules a la militància que omplia de gom a gom la seu i destacava la feina ben feta de l’equip de campanya, al front de la qual hi ha Lluís Pastor, i agraïa públicament a Tavernes la confiança que ha dipositat en Compromí-Bloc. 

Hem de continuar treballant per Tavernes, des de la confiança que ens dóna els resultats, però des de la humilitat de saber que som un partit que treballem per a les persones, des de voler el millor pel nostre poble, des de la responsabilitat de saber que treballem per tot el poble, per les persones i per l’interés general” indicava Jordi Joan. 

Jordi Joan va tindre paraules d’agraïment als ciutadans i ciutadanes de Tavernes per haver confiat en Compromís-Bloc, per haver-lo recolzat majorment i es comprometia a seguir en la mateixa línia de treball per Tavernes dins de les possibilitat que dóna una etapa difícil de crisi com que la que vivim. 
 
Treballar, treballar i.... treballar pels veïns i les veïnes.
Dins de l'alegria del moment, i com a final de les seues paraules amb total seriositat indicava, que no volia acabar sense dir el que havia de ser a partir d’ara i més que mai el eslogan i objectiu de Compromís-Bloc: “Treballar, treballar i... treballar, per Tavernes, pel bé dels nostres veïns i veïnes”, paraules que foren rebudes amb un fort aplaudiment pel centenar de persones que hi havia en la seu.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots.No vaig a dir seu merexiu sino mou merexiem,referinme als votants..sincerament enhorabona

Vicenç Galera ha dit...

Felicitats amics, moltes felicitats!! aneu pel bon camí, no afluixeu ni un moment. Tavernes necessita ara mes que mai persones com vosaltres.
Teniu el meu suport.
Soc de la Vall i resident a Santo Domingo (República Dominicana)
Vicenç Galera i Torres
vigato1714@gmail.com