L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 30 de maig del 2014

Tavernes amplia l’horari de la Biblioteca Pública Municipal amb motiu dels exàmens finals

 
L’horari de la Biblioteca Pública Municipal s’ampliarà al juny i juliol per a facilitar a tots els estudiants que necessiten preparar-se els exàmens un espai adequat a les seues necessitats.

El nou horari de la biblioteca en període d’exàmens finals comença el mes de juny, des del dilluns 2 de juny fins al dia 11 de juliol. Els espais de la biblioteca estaran a la disposició dels estudiants de Tavernes de dilluns a divendres, de forma ininterrompuda entre les 10 del matí i les 10 de la nit. A més, els dissabtes l’horari serà, de matí, de 9 a 13 hores i, de vesprada, de 15 hores a 21 hores. 

L’Ajuntament de Tavernes és conscient que amb l’arribada dels exàmens finals, l’espai de la nostra biblioteca és molt utilitzat per nombrosos estudiants, i ha decidit aquesta ampliació de l’horari per tal de facilitar el màxim possible el seu bon èxit.
-