L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 29 de maig del 2014

Qui era el poca-vergonya?


El 21 de octubre de 2010 la coportaveu de Compromís, Mònica Oltra, interveni en el ple de les Corts Valencianes i esbroncava el conseller de Solidaritat, Rafael Blasco, del PP, arran del cas de corrupció i de l'acusació d'haver desviat diners dels ajuts de cooperació. 

Ahir Blasco va ser condemnat a vuit anys de presó i a vint d'inhabilitació. Mònica Oltra va fer una intervenció molt contundent i la resposta de Blasco va ser respondre-li que era una poca-vergonya. Mentre, els diputats del PP aplaudien a Blasco.
 
Compromís ha recuperat el video de la sessió i pregunta: "Qui és el poca-vergonya?".


-