L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 31 de maig del 2014

Quan parlar valencià és un defecte

La consellera d'Educació, Cultura i Esport, María José Català, ha estat elegida per Alberto Fabra com a portaveu del Govern valencià, en substitució de José Ciscar. Fabra deposita la seua confiança en la consellera que fa uns anys es va disculpar per parlar en valencià, cosa que considerava com a “defecte”.
 
La portaveu ha de “comunicar” tot allò referent al govern valencià. No sabem si ho farà en monolingüe castellà, o en trilingüe, en castellà, valencià i anglés, reafermant el seu paper de consellera impulsora d’aquesta llengua estrangera i no pas la nostra. 
La nova portaveu del Consell, María José Català (PP), va ser l’autora d’una coneguda anècdota en un acte del seu partit celebrat en 2011, quan el subsconcient la va trair i va eixir a relluir el propi autoodi, talment com l’aleshores alcalde de Vila-real. Ja es prou vergonyós que en un acte de la secció valenciana del partit algun impresentable isca i diga "habla en castellano", més encara ho es la reacció d'aquest personatge. Ho teniu al vídeo següent.

L’ara portaveu i alcadessa de Torrent, María José Catalá, va demanar perdó al seu partit, a eixe partit que s’autoproclama el màxim defensor de les essències valencianes, per parlar en valencià davant la seua gent. Va arribar a dir que el valencià era la seua llengua materna i que aquest era el seu defecte. També està en el vídeo.


1 comentari:

Anònim ha dit...

I esta es la nova portaveu?? De que?? De la vergonya serà!!