L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 30 de maig del 2014

L'IES La Valldigna du a cap el projecte "Murals" de millora de l'entorn del centre



L’IES la Valldigna ha estat aquests dies desenvolupant a través del Departament de Plàstica, el projecte “Murals”. Ha estat l'alumnat de 3r i 4t d'ESO qui ha realitzat-dissenyat diferents projectes per pintar “Murals” a l'interior del centre i millorar així el nostre entorn. 


Per realitzar aquest treball multidisciplinar s'han escollit entre tots els projectes de treballs millors i més adients tant per estética com pel seu contingut, per tractar-se d'un centre educatiu, que són els que s'han dut a la pràctica.
Aquests dies, l'alumnat participant està pintant els murals escollits en diferents parts de l'institut. Ja van adquirint forma i el resultat és, fins i tot, millor del que s'esperava. Unes imatges ens demostren la feina ben feta de l'alumnat.
-

1 comentari:

X ha dit...

Donç em pareix molt bé llevar-li un poc de gelor al ciment fred de l'edifici i que ho facen els alunmes. Fa mooolts anys jo vaig participar en la creació dels murals que hi havien a la plaça del trinquet, que fa també uns quants anys que es van repintar de blanc, i és una experiència inoblidable i de vegades inspiradora per a un xiquet.
És una activitat que feien les escoles i cadascuna en pintava un i que recorde jo al mercat també hi havia uns quants que l'última obra va tapar.
Per cert, per que no tornar a fer-ho a la "nova" plaça del trinquet? Inclús es podría proposar alguna mena de concurs.

En tot cas aquestes coses també necessiten un manteniment perque recorde que els murals antics havien perdut molt de color pero les mateixes escoles el podrien realitzar cada cert temps.